För er som gillar saffran är dessa biscotti något för er. Det var väldigt enkla att göra och de är perfekta att smaska på till kaffet eller kanske till nästa helgs adventsfika. Receptet kommer från fyscoachenshemsida. 
 
Ingredisenser
50 g kokosolja (smör)
2 pkt saffran
2 ägg
5 dl mandelmjöl
1 dl mandel
ca 0,5-1 dl kokossocker (går att minska eller utesluta helt)
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
 
Att göra:
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör och rör ihop med saffran. Knäck därefter i äggen och blanda. Blanda de torra ingredienserna och hel mandel och rör ner i smöret. Forma smeten till en längd på bakplåtspapper och grädda i ca 20 minuter i ugnen. Ta därefter ut plåten och skär längden i 1 cm tjocka skorpor. Sänk ugnsvärmen till 125 grader och låt torka i minst 15 minuter till. Stäng sedan av värmen och låt stå på eftervärme. Håll koll på hur skorporna ser ut om de behöver torkas ytterligare i värme för att bli krispiga.