Igår kväll lagade vi en favorit maträtt här hemma, kycklingbröst inlindad i parmaskinka. En maträtt som är super god och smidig att tillaga. Receptet har jag tagit från Åsa Söderbergs bok, Hälsokoden, men har man tillagat receptet en gång är det lätt att improvisera och forma maträtten utefter vad du är sugen på. Börja med att steka kycklingen i dina favoritkryddor tills den fått en stekyta. Lägg därefter på pesto om så önskas och linda kycklingen i parmaskinka. Lägg i en ungssäkerform och skicka in i ugnen i 20 minuter på 200 grader och sedan är det klart. Något jag föredrar att ha till är en stor sallad och sötpotatis, funkar varm som kall. Det enda som stoppar en är ens fantasi dock kan det vara skönt att ha en grund att följa och därefter utforma maträtten på sitt sätt. Förövrigt är Åsa Söderbergs böcker något jag varmt rekommenderar, dels till er som vill äta mer enligt paleo eller redan gör det och vill få ny inspiration!

Kommentera