

Det senaste har det främst blivit recept på bloggen vilket kanske är tråkigt eftersom det blir lite enformigt. När jag tränar är jag väldigt fokuserad och mobil/kamera ligger alltid i skåpet vilket tyvärr leder till att det blir väldigt lite träningsinspiration men desto mer inspiration när det gäller matlagning och bakning. Det är helt enkelt lättare att knäppa bilder på alla godsaker och dessutom älskar jag att baka. Förhoppningsvis kommer mer inlägg gällande träning framöver, så håll ut. Kakan ni ser på bilderna ovan slängdes ihop i söndags och blev fantastiskt god.
Ingredienser - Botten
2 dl mandelmjöl
2 dl mandelmjöl
2,5 dl kokosflingor
1 dl nötsmör
2 msk kokosolja
Ingredienser- Mousse
1 avokado
100 g mörk choklad
2,5 dl dadlar i 1,25 dl vatten
1 tsk vaniljextrakt
Att göra
Börja med att blötlägga dadlarna i vatten och ställ åt sidan. Smält kokosoljan och blanda alla ingredienserna till botten i en skål. Arbeta ihop allt väl och pressa sedan ut i en bakform och ställ i kylen. Smält sedan chokladen och mixa därefter ihop alla ingredienser till moussen i en mixer, inklusive vattnet som användes vid blötläggning av dadlarna. Plocka fram bakformen och fördela moussen ovanpå botten och toppa med kokosflingor. Ställ kakan i kylen i minst en timma innan servering, voila!
Börja med att blötlägga dadlarna i vatten och ställ åt sidan. Smält kokosoljan och blanda alla ingredienserna till botten i en skål. Arbeta ihop allt väl och pressa sedan ut i en bakform och ställ i kylen. Smält sedan chokladen och mixa därefter ihop alla ingredienser till moussen i en mixer, inklusive vattnet som användes vid blötläggning av dadlarna. Plocka fram bakformen och fördela moussen ovanpå botten och toppa med kokosflingor. Ställ kakan i kylen i minst en timma innan servering, voila!
1 kommentarer
Pia
18 May 2016 15:41
Mums, vad den lät god!! :)
Kommentera